Kan mottaker av gavekortet legge til litt penger selv hvis de vil ha flere døgn, flere behandlinger osv enn det som er inkludert i gavekortet?

Ja. Mottaker bestiller seg et opphold og bruker gavekortet som betalingsmiddel for deler av oppholdet/spabehandlingen e.l. Mottaker kan fritt kjøpe tjenester/ opphold e.l. med høyere verdi enn gavekortet. Vi trekker bare fra gavekortet og så betaler de resten selv.

Må vi bestemme dato for opphold/behandling med en gang?

Nei det er ikke nødvendig. Mottaker har 1 år på seg til å bestille et opphold/spabehandling e.l. og benytte seg av gavekortet. Men hvis du som gir gavekortet ønsker å booke (på vegne av mottaker) på spesifikk dato så kan du selvsagt gjøre det, men det vanligste er at mottaker bestemmer selv når de vil bruke det. Ta kontakt hvis du ønsker å booke, evt. skriv det i kommentarfeltet på ordren.

Jeg ønsker å gi et gavekort på en pakke som ikke ligger i nettbutikken, hva gjør jeg da?

Da kan du bare ringe eller sende mail til oss så ordnet vi et skreddersydd gavekort med det innholdet du måtte ønske.

Jeg får ikke til å betale med kort, hva gjør jeg galt?

Nettbutikken har av og til problemer hvis du velger vanlig kortbetaling uten Pay Pal. Det kan derfor være greiest å logge seg inn via Pay Pal eller opprette en Pay Pal konto hvis du ikke har det fra før av. Du knytter kortet opp til denne kontoen og etterpå går betaling raskt og greitt uten å måtte taste inn kortnummer. Pay Pal er en av de meste brukte og sikre betalingsmåtene på internett.

Kan mottaker få gavekortet ut i kontanter?

Nei det går dessverre ikke. Gavekortet må brukes på varer eller tjenester på Spa-hotell Velvære.

Jeg ønsker ikke å bestille via nettet, hva gjør jeg da?

Da er det bare til å ringe oss så ordner vi alt pr. telefon! Tlf. 48 05 06 00.